Questa Thermal & Spa Hotel’de yeni yıl coşkusu

Questa Thermal & Spa Hotel yeni yıl için düzenlediği program ile konuklarına muhteşem bir gece yaşattı. Her şeyin en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü programda misafirler yeni yıla Türkiye'nin sevdiği sanatçı Aydan Kaya ile girdi.

01 Ocak 2024 Pazartesi 14:37
Questa Thermal & Spa Hotel’de yeni yıl coşkusu

“Questa Thermal & Spa Hotel Eskişehir, size unutulmaz bir gece yaşatmayı vaat ediyor” sloganı ile geceye hazırlanan otelde Türkiye'nin sevdiği sanatçı Aydan Kaya, yılbaşı gecesi kulakların pasını silerken, Eskişehir'in sevilen sanatçısı Barış Arda Şendağ ve Orkestrası keyifli sahneleri ve şarkılarıyla geceye renk kattı. İtalyan ve Türk yemeklerinden oluşan özel yılbaşı menüsünün yanı sıra dansçı grubun şovları da izleyenleri mest etti.

Programda bunların yanı sıra çocuklar için de özel aktiviteler ve çocuk menüsü sunuldu.

Herkesin umutlarının yenilendiği ve dileklerinin gerçek olduğu bir 2024 dileyerek sözlerine başlayan Questa Thermal & Spa Hotel, CEO’su Cem Lale, “Bu sene herkes Eskişehir’de Questa Hotel’de buluştu. Yeni yılda herkes için sağlık ve mutluluklar diler, 2024’ün hepimizin yaşantısına güzellikler ve hayırlara vesile olacak işler getirmesini temenni ederim” dedi.

Questa Thermal & Spa Hotel

Adres ve iletişim:

0506 3544179

0222 211 04 44

Orhangazi Mah. Kütahya Yolu Mevkii No:308 Odunpazarı, Eskişehir, Türkiye

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.