Yelda Başaran’dan Serdar Ortaç’a mutluluk sepeti

Uzman Psikolog ve yazar Yelda Başaran sanat camiasının gönüllü terapisti olarak şu ana kadar bir çok sanatçı dostuna sağlıklı ve kaliteli yaşam yolculuklarında yol arkadaşlığı yaptı

20 Ocak 2024 Cumartesi 15:40
Yelda Başaran’dan Serdar Ortaç’a  mutluluk sepeti

Şu an 20 yıllık yakın dostu Serdar Ortaç’a da Psikolojik danışmanlık yapan Yelda Başaran Serdar Ortaç’ın bulmacasını çözdü. Ve Ortaç’a eski huzurlu günlerine doğru yolculuk yaptırdı. Başaran "Müzik duyguların kısa yoludur.

Serdar Ortaç kalbimize adeta antidepresan etkiler yapan duygularımızın Psikoterapisti bir hayat sanatçısıdır! Onun gibi böyle hayat Misyonu insanların duygusal hayatlarına dokunmak olan hassas ve başarılı sanatçılar bir süre sonra kendini ne kadar ihmal ettiğinin farkında olmadan sadece üretmeye odaklanarak içinde ki huzuru kaybedebilir. Onların bu huzura tekrar buluşturmak onların bulmacasını çözmektir. Sevgili Serdar ile biz bunu yaptık ve birlikte bir huzur yolculuğuna çıktık" dedi.

"SERDAR ORTAÇ BUNALIMDA DEĞİL"

Başaran, Ortaç ile ilgili şunları söyledi:

"Son zamanlarda herkes onu kendini evine kapadığı için bunalımda olduğunu zannediyor. Halbuki biz Serdar ile yaptığımız terapiler sonucunda Serdar’ın yalnızlığı bunalım yaşattığı için değil huzur verdiği için seçtiğinin sonucuna vardık .Serdar Ortaç bulmacasının anahtar şifresi huzurdur. Bundan sonra onun adına her şey çok güzel olacak. Sevenlerine müjdeler olsun."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.