Kazada can pazarı: 2 yaralı

Arnavutköy’de özel bir diyaliz merkezine ait minibüs yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı.

08 Şubat 2022 Salı 14:12
Kazada can pazarı: 2 yaralı

Arnavutköy’de özel bir diyaliz merkezine ait minibüs yağışlı havada sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrilerek yan yattı. Yan yatan minibüsteki 2 hasta yaralanırken, sağlık ve jandarma ekipleri aracın camını tekmeleyerek kırarak yaralıları araçtan çıkardı. Kazada yaşanan can pazarı ise böyle görüntülendi.

Kaza, saat 12.40 sıralarında Arnavutköy - Hadımköy yolu Çilingir mevki’inde meydana geldi. İddiaya göre Sultangazi’de faaliyet gösteren özel bir diyaliz merkezine ait 34 RZ 0417 plakalı minibüsün şoförü yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda aracının hakimiyetini kaybetti. Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği minibüs devrilerek yan yattı. Minibüste bulunan 2 hasta yaralanırken, çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

CAMI TEKMELEYEREK KIRDILAR, CAN PAZARI BÖYLE GÖRÜNTÜLENDİ

Yaralılara müdahale eden sağlık ve jandarma ekipleri yaralıları araçtan çıkarmak için aracın ön kısmındaki camı tekmeleyerek kırdı. Yaralılara ilk müdahale devrilen araç içerisinde sağlık çalışanları tarafından yapıldı. Ardından yaralılar kırılan camdan çıkarılarak hastaneye kaldırıldı.

(Batuhan Toprak / İHA)

Anahtar Kelimeler:
IstanbulArnavutköy
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.