Excalibur ile ömür boyu performans

Teknolojinin gelişmesiyle bilgisayar donanımları üzerine yapılan iyileştirmeler, kullanıcı deneyimini ve performansı giderek artırıyor. 

25 Aralık 2023 Pazartesi 14:24
Excalibur ile ömür boyu performans

Ancak profesyonel işlemlerin yapıldığı ya da yüksek grafikli oyunların oynandığı bilgisayarların performanslarında zamanla düşüş gözlemleniyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın güç ve performans bilgisayarı Excalibur, performanstan ödün vermek istemeyen kullanıcılar için laptop ve masaüstü bilgisayarlarda ömür boyu performans garantisi sunuyor.

Oyun teknolojileri ve profesyonel programlar gelişim gösterdikçe, bilgisayar donanımları giderek daha da ileriye taşınıyor. Cihazlarda yaşanan gelişmeler ise kullanıcılarda elde edilen performansın sürdürülebilirliğini sorgulatıyor. Oyun bilgisayarlarının arızalanması veya herhangi bir konuda teknik bir sorun yaşanması, oyunseverlerin oyun dünyasından kopmalarına sebep olabilirken, aynı durum önemli bir projenin tasarımını gerçekleştiren profesyonellerin işlerinin yarıda kalmasına veya silinmesine neden oluyor. Oyuncular ve profesyonellerin güç ve performans konusunda tercihi olan Excalibur, cihazlarında sunduğu ömür boyu performans garantisi ile kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen sorunların önüne geçiyor. Excalibur’ın hızlı bir servis imkanı sağlayan Jet ve Turbo Servis hizmetleri ile kullanıcılar, dilediği taktirde kendilerine en yakın teknik serviste veya bulunduğu adres üzerinden cihazlarını teslim ederek, rutin bakımlarını garanti süresi bitse dahi ömür boyu ücretsiz bir şekilde gerçekleştirebiliyor.

Kullanıcılar Güç ve Performansın Peşinde

Oyun oynamanın ya da profesyonel işlerin tamamlanması için kullanıcılar artık zaman ve mekân konusunda sınır tanımıyor. Sınırların ötesinde olan kullanıcılar için güç ve performans her ne kadar önemli olsa da performansın sürdürülebilir olması, uzun süreli kullanımlar için büyük bir önem arz ediyor. Güç, performans ve tasarımı kullanıcılar için her yerde kullanılabilir hale getiren Excalibur, laptop ve bilgisayarlarında 13. Nesil Intel işlemci ve en yeni RTX NVIDIA ekran kartlarını bulundurarak her işin profesyonellerine yönelik geliştirdiği cihazlarda en üstün performansı sürdürülebilir olarak sunuyor. Türkiye’nin teknoloji markası Casper, teknoloji üssünde kullanıcılarına özel bilgisayar üretimi gerçekleştiriyor.

Bilgisayarlarda Ömür Boyu Performans Garantisi Sunuluyor

Çoğu kullanıcı, kullanım alanlarına ve belirledikleri ihtiyaçlara uygun laptop ve masaüstü bilgisayarları oluşturmakta güçlük çekebiliyor. Tamamen kullanıcıların kullanım ve ihtiyaç alanlarına göre özelliklerini belirleyebildiği 200 milyona yakın konfigürasyonu oluşturulabilme imkanı sağlayan Casper, Excalibur performans ve oyun bilgisayarlarında ömür boyu performans garantisi de sunuyor. Yoğun bir şekilde yüksek grafikli oyun ve programlar kullanılan cihazların performansları zamana yenik düşebilirken, Excalibur bu gibi durumlarda gerçekleştirdiği rutin performans bakımları ile hem performans kaybının önüne geçiyor hem de cihazların ömrünü uzatıyor. Ömür boyu performans ve bakım hizmeti sunan Excalibur, cihazlarda fan ve toz temizliği, termal macun değişimi, klavye ve ekran temizliği, aksesuar ve bileşen kontrolleri, performans ölçümleri, fiziksel ve sistemsel kontroller ile risk raporlama ve gerektiğinde güncelleme önerilerini de gerçekleştiriyor. Ayrıca Excalibur, Jet Servis ve Turbo Servis hizmetleriyle pek çok kolaylığı da kullanıcılara sunuyor. Web sitesinden talep oluşturularak kullanılabilen hizmetler sayesinde Excalibur kullanıcıları, ev ya da iş yerinden çıkmadan cihazlarını teknik servise ulaştırma imkânı da buluyor.

Anahtar Kelimeler:
ExcaliburCasperBilgisayar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.