Ataç Sakarya Caddesi esnafıyla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Sakarya Caddesi’nde hizmet veren esnafı ziyaret ederek ‘Hayırlı Ramazanlar ve bol kazançlar’ diledi.

15 Mart 2024 Cuma 16:36
Ataç Sakarya Caddesi esnafıyla buluştu

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kente hizmet sunan esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Kent esnafı ile de buluşmayı sürdüren Başkan Ataç, Sakarya Caddesi’nde bulunan esnafı ziyaret ederek hayırlı Ramazanlar ve bol kazançlar diledi. Esnafın yanı sıra alışveriş yapan mahalle sakinleri ile de bir araya gelen Başkan Ataç, vatandaşlar ile sohbet etti.

Esnaf ziyaretlerine ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Bizler sadece seçim öncelerinde değil, her zaman halkımız ile iç içe, yan yanayız. Bu sayede de vatandaşlarımızın, esnafımızın nabzını tutuyoruz. 20 yıldır Tepebaşı’na kazandırdığımız hizmetlere yenilerini ekleyerek birlikte yönetmeye devam edeceğiz. Hoşnudiye Mahallesine 3 tane yer altı otoparkı yapacağız. Bu otoparklarla hem esnafımıza hem vatandaşımıza rahat nefes aldırmış olacağız. Aynı şekilde Belde Evi, Deneyimli Kafe ve erken çocukluk eğitim merkezlerimizin sayısını artırarak çocuk ve ailelerin sosyalleşmesine de katkı sunacağız. Tepebaşı her zaman parmakla gösterilen, tercih edilen ilçe olmaya devam edecek” dedi. Esnaf ise Başkan Ataç’a ziyareti için teşekkür ederek bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.