Birinci derecedekilere 3600 ek gösterge verilmeli

Yeni Sendika (Yenilikçi Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) Eskişehir Başkanı Abdulbaki Tekin basın açıklaması yaptı.

21 Mart 2024 Perşembe 15:38
Birinci derecedekilere 3600 ek gösterge verilmeli

Tekin açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Kamu görevlilerinin tamamını ilgilendiren maaş ücret artışı, mali ve özlük haklar, çalışma şartları, sosyal haklar iyileştirilmeli. Sağlık hizmetleri sunumu esnasında hayatını kaybedenlerin ailelerinin şehit ailesi/yakını olarak değerlendirilmesini, sağlık hizmetlerinin hizmet satın alma yoluyla gördürülmemesi talep ediyoruz.

Yeni Sendika ailesi olarak bizlere yakışan, miras bırakılan değerler ışığında bir hayat yaşamak ve hizmet bayrağını bizden sonrakilere en yüksekte teslim etmektir. Allah'a hamd olun, şu ana kadar bu görevi hep birlikte hakkıyla yerine getirdik. Geldiğimiz noktaya bir günde ve kolaylıkla gelmedik.  Biz 'bir üye daha nasıl yapabiliriz, demokrasiden yana, özgürlüklerden yana Hz. İbrahim'in ateşine su taşıyan güvercin misali safını belli ederek bir inanmış gönül insanını nasıl bulabiliriz?' diyerek yollara düştük. Bize miras bırakılan değerler ışığında yeni sendikacılık yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz.

Yeni Sendika olarak birinci dereceye gelen tüm kamu çalışanları için ayrım yapılmadan 3600 ek gösterge düzenlemesi ivedilikle hayata geçirilmeli. Bunun yanında, tazminat yansıtma oranları düzenlenmeli ve ilave ödeme emekli aylıklarına yansıtılmalı.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.