Gassal dizisinde bir Eskişehirli

Başrolde Ahmet Kural’ın oynadığı yönetmenliğini Selçuk Aydemir’in yaptığı, geçtiğimiz yıl mayıs ayında yayına başlayan TRT’nin Uluslararası Dijital Platformu Tabii’de yayınlanacak olan “Gassal” dizisine Eskişehirli sinema ve dizi sanatçısı Melisa Seda’da dahil oldu.

15 Şubat 2024 Perşembe 14:40
Gassal  dizisinde bir Eskişehirli

 

Eskişehirli melisa “Gassal” dizisine dahil oldu

TRT'nin Türkiye'yi dünyaya taşıyan küresel yayın platformunda önümüzdeki günlerde yayınlanmaya başlayacak “Gassal” dizisindeki sanatçı kadrosuna katılan başarılı oyuncu Melisa Seda, uğraş verdiği sanatçılık alanında iki yıl eğitim alması nedeniyle ara verdiği sinema ve dizi oyunculuğuna yeniden dönerek çekimlere katıldı.

Modellikten sonra oyunculuğa yönelen 2016 yılından bu yana oyunculuk yapan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Seda, ilk olarak “Kalbimdeki Deniz” isimli dizide rol aldı. Daha sonra “Umudun Kıyısında” ve “Mahsusa: Yüzyıllık Mühür” filmlerinde oynadı. 2019 senesinde ikinci dizisi olan “Afili Aşk” dizisinde kamera karşısına geçti.

Ardından en iyi projelerinden biri olan “Menajerimi Ara” isimli dizide Sedef karakterine hayat verdi. 2021 senesinde “Girift” ve 2022 senesinde ise “Korku Takvimi” isimli filmde başrol olarak yer aldı.

Oynadığı dizi ve filmlerde göstermiş olduğu başarılı performansı ile yapımcı ve yönetmenlerin dikkatini çeken sinema ve TV dizilerinin başarılı oyuncusu Seda, hedefinin iki yıl sonra dizilerde başrol oynamak olduğunu, bunun için de eğitim çok önemli olduğunu fırsat buldukça eğitimlere devam edeceğini vurguladı.

Anahtar Kelimeler:
Gassal DizisiMelisa Seda
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.