Eskişehir’de Mutluyuz filminin galasına büyük ilgi

İbrahim Büyükak’ın yazıp yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı "Mutluyuz" filminin Eskişehir galasını yoğun ilgi ile gerçekleştirdi.   

04 Ocak 2024 Perşembe 12:09
Eskişehir’de Mutluyuz filminin galasına büyük ilgi

Eskişehir’de bir ilki gerçekleştirerek vizyondaki popüler filmlerin Eskişehir galalarını gerçekleştiren ve bir Özdilek markası olan Cinetime Sineması, İbrahim Büyükak’ın yazıp yönetmenliğini üstlendiği, aynı zamanda başrollerini Yasemin Sakallıoğlu ile paylaştığı "Mutluyuz" filminin Eskişehir galasını yoğun ilgi ile gerçekleştirdi.                                                                                                                                      

Galaya filmin başrol oyuncusu İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu katıldı. İbrahim Büyükak ve Yasemin Sakallıoğlu’nun sempatik davranışları ve yaptıkları espriler galaya katılan herkesi eğlendirdi. Sinema salonlarına da sürpriz bir şekilde giriş yapan oyuncular, sinemaseverlerle bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Film sonunda herkes oyuncuları ayakta alkışladı ve film izleyenlerden tam not aldı.

Mutluyuz Filmi Hakkında

Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.