Ayşe başkan sahaya indi!

   Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Büyük Park içerisinde düzenleme yapılacak alanları incelerken burada vatandaşlardan gelen öneri ve talepleri dinledi.

17 Nisan 2024 Çarşamba 13:52
Ayşe başkan sahaya indi!

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin Şarhöyük mahallesinde bulunan Büyük Park içerisinde başlattığı düzenleme projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.

Çalışma yapılacak alanları yerinde görmek üzere alana giden Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, teknik personelden bilgi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili M. Recai Erdir ve bürokratların da eşlik ettiği ziyarette Ünlüce’yi gören vatandaşlar yanına gelerek Başkanlık görevi dolayısıyla tebrik ettiler. Ünlüce’ye yeni görevinde başarılar dileyen ve parka severek geldiklerini ifade eden vatandaşlar yapılacak düzenleme hakkında öneri ve taleplerini de aktardılar.

Ünlüce vatandaşların önerilerini dinlerken bürokratlar da notlarını aldılar. Gösterilen ilgi ve desteğe teşekkür eden Ünlüce, görüşlerini aktaran vatandaşlara teşekkür ederek hep birlikte çalışmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Anahtar Kelimeler:
Ayşe ünlüce
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.