Cengiz Topel İlkokulu'nda Teknofest başarısı

Bu yıl Adana'da düzenlenecek Teknofest'e katılmak için Odunpazarı Cengiz Topel İlkokulu  öğrencileri de projelerini hazırlayarak başvuru yaptı.

16 Şubat 2024 Cuma 19:06
Cengiz Topel İlkokulu'nda Teknofest başarısı


 CTTT kısa adıyla  Cengiz Topel Tekno Team olarak Teknofest'e katılan 4. sınıf öğrencileri Ela Aksaz, Alper Salih Şen ve Oğuz Kaan Altay danışman öğretmenleri Volkan Kaplaner ile eğitim teknolojileri alanında hazırladıkları projeyi Odunpazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Sertsöz'e de tanıtarak proje dosyasını teslim ettiler. Özellikle İlkokul 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin Fen Bilimleri derslerinde oldukça faydalanabilecekleri bir ürün geliştirdiklerini ifade eden takım üyeleri finale kalmaları durumunda Eskişehir'i en iyi şekilde temsil ederek, eğitim teknolojileri alanında  daha büyük çalışmalara imza alabileceklerini belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.