Güzeldere Geçidi’nde zor anlar

Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere Geçidi’ni kullanan sürücüler zor anlar yaşadı.Van’da etkili olan fırtına, tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor

21 Ocak 2022 Cuma 11:28
Güzeldere Geçidi’nde zor anlar

Van-Hakkari karayolu üzerindeki Güzeldere Geçidi’ni kullanan sürücüler zor anlar yaşadı.Van’da etkili olan fırtına, tipi ve kar yağışı hayatı olumsuz etkiliyor. Van-Hakkari karayolu üzerinde bulunan 2 bin 730 rakımlı Güzeldere Geçidi’nde görüş mesafesinin 1 metreye kadar düşmesi ve bazı araçların kayması sonucu onlarca araç mahsur kaldı. Karayolları 11. Van Bölge Müdürlüğü ekipleri bölgede çalışmalarını aralıksız sürdürerek yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı.Yetkililer mecbur kalınmadıkça trafiğe çıkmaması konusunda sık sık uyarılarda bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
GüzeldereVan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.