Kızılyer Sakinlerinin Yol Tepkisi

Sümer Mahallesi Kızılyer Mevkii’nde üstyapı çalışmalarının başlamaması, mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı.

26 Mayıs 2024 Pazar 12:44
Kızılyer Sakinlerinin Yol Tepkisi

Sümer Mahallesi Kızılyer Mevkii’nde üstyapı çalışmalarının başlamaması, mahalle sakinlerinin tepkisine yol açtı. Son günlerde etkili olan yağışlar sonrası yolların çamur deryasına döndüğünü belirten vatandaşlar, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi ile Odunpazarı Belediyesi’ne tepki gösterdi.

Yıllarca atıl halde kalan Sümer Mahallesi Kızılyer Mevkii’nde, imar planı değişikliğinin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edilmesinin ardından bölgede kısa sürede inşaat çalışmaları başladı. Lüks konutların yükseldiği Kızılyer’de vatandaşlar, yol çalışmalarının gecikmesine tepki gösterdi.

Aylar önce evlerine taşınan Kızılyer sakinleri, üstyapı çalışmalarının yavaş ilerlemesine tepki göstererek, "Burası şehrin cazibe merkezlerinden biri haline geldi. Aylar önce evlerimize taşındık ancak evimize giden yolumuz yok. Yollarımız toz ve çamur içerisinde. Geçtiğimiz hafta ilimizde etkili olan yağış sonrası yollar çamur deryasına döndü. Çamur içinde evlerimize girip çıkmak zorunda kalıyoruz. Aylardır yollarımız bu halde. Gerek Odunpazarı gerekse Büyükşehir Belediyesi’ne sesleniyoruz. Bir an önce yol sorunumuza çözüm bulun" ifadelerinde bulundular.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.