Umut Kervanı Eskişehir’de onlarca aileye ulaştı

Umut Kervanı Eskişehir Temsilciliği Ramazan ayında ihtiyaç sahibi ailelere gıda yardımında bulundu.

30 Mart 2023 Perşembe 14:19
Umut Kervanı Eskişehir’de onlarca aileye ulaştı

Yaptıkları çalışmalar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunan Umut Kervanı Eskişehir Temsilcisi İdris Aras şu açıklamalarda bulundu.

“Umut Kervanı olarak Kahramanmaraş merkezli yaşanan depremde canla başla çalıştık. Hayırseverlerin bize emanet ettiği hayırları ulaştırma konusunda da büyük bir gayret sarf ettik. İlimize gelen depremzede vatandaşlara; ev ayarlamadan tutun eşya yardımına kadar ihtiyaçları gidermede bir çok çalışma gerçekleştirdik. Şu anda da Ramazan ayı çalışmalarını sürdürüyoruz. Hem ilimizdeki ihtiyaç sahibi ailelere, hem de ilimizde misafir ettiğimiz depremzede ailelerimize gıda ve kırmızı et yardımında bulunuyoruz. Bu faaliyetlerin devam etmesi için tüm hayırseverlerimizi yardıma davet ediyorum. Allah hayırsever vatandaşlarımızdan razı olsun.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.