Kahve Dünyası’ndan yeni lezzet: Kruffin  

Kahve Dünyası, herkesi Muffin ve kruvasandan doğan yumuşacık lezzet Kruffin ile tanışmaya çağırıyor.

27 Şubat 2024 Salı 15:00
Kahve Dünyası’ndan yeni lezzet: Kruffin   

Kruffin’in lezzetinin sırrı kat kat kruvasan hamurunun yanı sıra Kahve Dünyası’nın çok sevilen Fındık Kreması’ndan geliyor.

 “Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, özel lezzetlerine Kruffin ile bir yenisini daha ekliyor. Kakaolu ve sade iki renkli kruvasan hamuruyla hazırlanan Kruffin’in kalbinde ise, yüzde 30 oranında, çifte kavrulmuş taze Giresun fındıklarından hazırlanan çok özel bir fındık kreması bulunuyor. 

Muffin kalıbında pişirilerek hazırlanan Kruffin, çıtır çıtır hamuruyla kahvaltıdan gün içindeki molalara kadar günün her saatinde kahvenizin vazgeçilmez eşlikçisi oluyor. Alışılmışın dışında, çıtır hamuru ve yumuşacık dolgusuyla Kruffin tüm Kahve Dünyası Algötür noktalarında sizi bekliyor.

Kahve Dünyası Algötür Hakkında

2016 yılında hizmet vermeye başlayan Kahve Dünyası Algötür, al-götür hizmetin özel ürünler ve dijital teknolojiyle desteklendiği özel bir konsept… Kahve Dünyası’nın dijitalleşen ve hızlanan yeni dünya düzeniyle uyumlu bir konsept yaratmak amacıyla hayata geçirdiği Kahve Dünyası Algötür, aktif yaşam tarzını benimseyen gençler, öğrenciler, beyaz yakalılar gibi şehrin dinamik tüketici kitlesine hitap ediyor. Mimarisi, iletişim kanalları ve ürünleriyle hedef kitlesinin tarzına uygun bir dünya kuran Kahve Dünyası Algötür’ün yurt içinde işletmesini kendi üstlendiği 18’i otoyol üzerinde bulunan toplam 64 mağazası mevcut. Zengin kahve çeşitlerinden fit ürünlere, el yapımı dondurmalardan mağazalarda taze pişirilen unlu mamullere kadar farklı birçok ürün seçeneği sunan Kahve Dünyası Algötür, sadece kendi mağazalarında tadabileceğiniz yeni nesil draft kahveleri ve fit yaşama uyum sağlayan No Serileri ve Pro Serileri’yle de dikkat çekiyor.

Marka, misafirleriyle deniz üzerinde de buluşmaya devam ediyor. 2020 yılında hayata geçirdiği tekne servisini, deniz tatilinin en yoğun olduğu Bodrum, Göcek ve Marmaris koylarında sezon boyunca hizmete sunan Kahve Dünyası Algötür tatilcilere denizdeyken de kahveden dondurmaya, unlu mamulden çikolataya kadar uzanan sevilen lezzetlerini sunuyor. Sürdürülebilir bir gelecek için yatırımlarına devam eden marka, tüm tedarik ve lojistik ağını elektrikli araçlarla yenileyerek, doğayı koruma politikası ve sürdürülebilirliğe önem veren farklı iş modeliyle dikkat çekiyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.