Excalibur Turnuvası’nda kazanan: Bilgihan

Türkiye’nin teknoloji markası Casper’ın güç ve performans bilgisayarı markası Excalibur ve Intel’in katkılarıyla düzenlenen Counter-Strike 2 Turnuvası’nda büyük final gerçekleşti.

11 Aralık 2023 Pazartesi 13:51
Excalibur Turnuvası’nda kazanan: Bilgihan

Kıyasıya mücadelelerin yaşandığı Excalibur CS2 Turnuvası’nda finale yükselen Ahmet Cüneyd ‘Hatex’ Baş ve Bilgihan ‘Depact’ Ayaz arasında gerçekleşen büyük final mücadelesinde büyük ödülün sahibi Bilgihan ‘Depact’ Ayaz oldu. 

Excalibur ve Intel’in katkılarıyla düzenlenen Excalibur CS2 Turnuvası, oyunseverlerin tozu dumana kattığı, heyecan verici “Aim Show”ların eksik olmadığı ve tüm rakiplerin sahadan “Ace” yapılarak silindiği efsane maçlarla son buldu. Ahmet Cüneyd ‘Hatex’ Baş ve Bilgihan ‘Depact’ Ayaz arasında gerçekleşen Excalibur CS2 Turnuvası, oyunseverlere büyüleyici bir turnuva süreci yaşattı. İzleyiciler, yüksek tempolu, aksiyonun dinmek bilmediği mücadeleler esnasında, oyun heyecanının ateşini derinden hissetme şansını yakaladı. Twitch yayıncısı Çağrı ‘Hype’ Ergün ve Özgür ‘Root’ Alagül’ün coşku dolu sunumlarıyla canlı yayınlanan karşılaşmayı binlerce oyunsever takip etti. Birincinin Excalibur G870 Laptop, ikincinin Excalibur G770 Laptop ve üçüncünün Excalibur 23.8” Monitör ve oyuncu kulaklığı kazandığı turnuvada birinci olan isim Bilgihan ‘Depact’ Ayaz oldu. 

Kıyasıya Mücadelenin Ardından Kazanan Belli Oldu

Oyun tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği Excalibur CS2 Turnuvası’nın final maçı zorlu mücadelelerin ardından son buldu. Çağrı ‘Hype’ Ergün’ün kanalında Özgür ‘Root’ Alagül’ün sunumu ile binlerce izleyicinin önünde başlayan karşılaşma, Ahmet Cüneyd ‘Hatex’ Baş ve Bilgihan ‘Depact’ Ayaz arasında nefes kesen bir mücadele ile yaşandı. İlk maç, gerilimi doruk noktaya taşıyan bir başlangıçla başladı. Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, rakiplerine karşı cesur hamleler yaparken, Cüneyt ‘Hatex’ Baş direniş gösterdi. İlk maçın 13-9'luk skorla sona ermesiyle, Bilgihan ‘Depact’ Ayaz’ın ilk zaferini işaret etti. İkinci maç, her iki rakibin de birbirine üstünlük kurma mücadelesini yansıtarak devam etti. Skorlar sık sık eşitlenirken, Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, son anlarda gösterdiği üstünlükle bir adım öne geçerek liderliğini sürdürdü. İzleyicilerin gözlerini kırpmadan takip ettiği mücadelede üçüncü maç, Bilgihan ‘Depact’ Ayaz’ın üstünlüğüne karşı direnç gösteren Ahmet Cüneyt ‘Hatex’ Baş’ın skoru 13-10'a getirmesiyle devam etti. İzleyicilerin nefeslerini tuttuğu dördüncü maçta, Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, zaferi garantileme adına büyük bir adım attı. Sarsıcı çatışmalar, stratejik hamleler ve duygu yüklü anlarla dolu geçen mücadele, 13-10 skoruyla sona erdi ve Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, turnuvadaki üstünlüğünü ilan etti.

BO5 formatındaki bu mücadelede Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, genel skorda Ahmet Cüneyt ‘Hatex’ Baş’ı 3-1 yenerek zafere ulaştı. Oyuncular, izleyiciler ve tüm CS2 hayranları Excalibur ve Intel katkılarıyla düzenlenen turnuvanın epik finali ile birlikte unutulmaz bir deneyim yaşadı. Ahmet Cüneyt ‘Hatex’ Baş, turnuvayı ikinci olarak tamamlayarak Excalibur G770 Laptop ödülünü kazanırken, finalin kupayı kaldıran tarafı olan Bilgihan ‘Depact’ Ayaz, Excalibur G870 laptop kazanarak şampiyonluk kupasına sahip oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.