Eskişehirspor hocası haddini aştı

 Pazar günü Ankara’da oynanan Sincan Belediyespor-Eskişehirspor karşılaşmasının ardından Siyah-Kırmızılı Kulübün Teknik Direktörü Levent Kartop’la maç sonunda kendisiyle röportaj yapmak isteyen ES TV yorumcusu ve Sonhaber Gazetesi Spor muhabiri Aytaç Ersoy’a gösterdiği haddini aşan tepkisinden dolayı Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda kınadı.

27 Şubat 2024 Salı 13:11
Eskişehirspor hocası haddini aştı

“Barış, Barış dediniz alın oynattık. Yeni kaleciyi yazmayın dedik yazdınız. Sizin yüzünüzden bonservis ödedik. Takımı karıştırdınız. Art niyetlisiniz ve bu takımın şampiyon olmasını istemiyorsunuz! diyerek yerel basına karşı haddini aşan ifadeler kullanan Kartop, Sincan Belediyespor karşısında oynanan kötü futbolun faturasını Eskişehir spor basınına mı kesmek istiyor?” diyen Seda, Eskişehirspor Kulüp Başkanı ile yönetim kurulu üyelerinin dikkatini çekerek bir daha haddini aşan açıklamalarda bulunmaması için kendisini uyarmalarını söyledi...

TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

“Eskişehir’deki mahalli gazetelerde spor muhabirliği yapan arkadaşların Eskişehirsporluluğunu tartışmak size düşmez.

Bugün Siyah-Kırmızılı Kulüp BAL Ligi’nde mücadele etse de yılmadan peşinden koşmaya, desteği vermeye devam ediyorlar. Siz profesyonel teknik adamsınız. Bugün Eskişehirspor’un yarın ise bir başka takımı çalıştırırsınız. Sezon sonunda Siyah-Kırmızlı Kulüp hedefine ulaşamamışsa siz bu duruma bizim kadar üzülmezsiniz. Sonra neyin yazılıp yazılmayacağına siz mi karar vereceksiniz? Eskişehirspor Kulübüne bugüne kadar birçok teknik direktör geldi gitti. Hiçbiri sizin yaptığımız saygısızlığı yapmadı. Maç sonu röportaj vermek zorunda değilsiniz. Sevgili Aytaç Ersoy’a ‘Moralim bozuk. Eskişehir’de görüşelim’ diyebilirdiniz. Bir basın mensubuna amacını aşan ifadeler kullanmanız son derece yakışıksız bir davranış olmuş. Unutmayın Teknik Direktörlük zorlu ve dikenli bir yoldur. Sizde bu yolun henüz başındasınız. Başarılı olmayı hedefliyorsanız en başta dilinize ve üslubunuza dikkat etmek zorundasınız. Umarım bu hatanızdan dersler çıkarıp zor koşullarda görev yapan spor muhabirlerine bundan sonra daha saygılı olursunuz.”   

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.