Batıkentspor iddialı geliyor

Geçtiğimiz dönemde faaliyetlerine başlayan Eskişehir Tepebaşı Batıkent Spor Kulübü 2023-2024 sezonu hazırlıklarına Teknik Kadro konusunda gerçekleştirdiği transferler ile devam etti.

29 Ocak 2024 Pazartesi 18:04
Batıkentspor iddialı geliyor

 

E.T. Batıkent Spor Kulübü Futbol Direktörü olarak Ali Akın Örs ile anlaştı. Kulüp Başkanı Vahdet Ulusoy ve Futbol Direktörü  Ali Akın Örs’ün sezon planlamaları ile paralel olarak Teknik Direktör olarak Sefa Karaahmetoğlu ve Kaleci Antrenörlüğü görevi için Ayhan Büyükarslan ile sözleşme imzalandı.

Eskişehir Tepebaşı Batıkent Spor Kulübü Başkanı Vahdet Ulusoy, “İmza törenine tüm Yönetim Kurulu katılım göstermiş olup Teknik Heyetimizin istekleri doğrultusunda futbolcu transferlerimiz en kısa sürede değerli Batıkent sakinleri ve tüm futbol severler ile paylaşılacaktır. Türk futbolu, Eskişehir’imiz ve Batıkent Mahallesi’ne hayırlı olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”dedi.

Anahtar Kelimeler:
Tepebaşı Batıkent Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.