İstanbul bağımsız adayı galaya katıldı

İstanbul Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hülya Kavuzlu DEHA Platformu’nun düzenlediği gala gecesine onur konuğu olarak katıldı.

12 Mart 2024 Salı 14:31
İstanbul bağımsız adayı galaya katıldı
Moda tasarımcısı Mehmet Köymen tarafından ihtiyaç sahipleri ile hayırsever kişileri bir araya getirmek misyonuyla kurulmuş olan DEHA Platformu’nun düzenlediği gala gecesine İstanbul Bağımsız Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hülya Kavuzlu onur konuğu olarak katıldı. Kavuzlu’ya yardım gecesinin düzenlenmesinde yaptığı desteklerin bir nişanesi olarak plaket takdim edildi. 2018 yılından bu yana kurmuş olduğu dernek ile Türkiye'de ve dünyada ihtiyaç sahiplerinin yanında olduğunu belirten Kavuzlu; “İyiliğin var olduğu her yerde olmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.