Gelecek Partisi'nden tam kadro suç duyurusu

Gelecek Partisi 26. İl Başkanları toplantısını son günlerde çeşitli kesimlerce kamuoyuyla paylaşılan yolsuzluk iddiaları gündemiyle gerçekleştirdi.

01 Eylül 2022 Perşembe 16:14
Gelecek Partisi'nden tam kadro suç duyurusu

  Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun konuşmasıyla başlayan  toplantıya Genel merkez yöneticileri ve il başkanları yoğun katılım gösterdi. Toplantının sona ermesiyle birlikte Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcıları ve il başkanları tam kadro Ankara Adliyesi’ne doğru savcılığa yolsuzluk iddialarının araştırılması talebiyle suç duyurusunda bulunmak üzere hareket ettiler.

 Gelecek Partisi lideri Ahmet Davutoğlu sık sık alkışlarla kesilen coşkulu konuşması esnasında Doğal gaza yüzde 20,4 ve elektriğe de yüzde 20 yeniden zam gelmesine  ''Ya arkadaş, bir hafta bari bekleyin insanlar Zafer Haftası’nın sevincini yaşasın. Bu millete bu sevinci haram etti bu iktidar. Bu öyle yüzde 20’lik bir zam diye geçiştirilemez’’ şeklindeki ifadelerle tepki gösterdi ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

Doğal gaz ve elektrik zamları ile beraber Sedat Peker'in sosyal medya hesabından yayınladığı 'rüşvet ağı' iddialarına ilişkin de konuşan Davutoğlu "Milletin karabasan gibi her türlü fatura ile ceza ile baskı ile üzerine üzerine geleceksiniz, sonra da bütün bunları unutturmak için din, vatan, millet edebiyatı yapacaksınız" dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.