Çakırözer: “22 yıldır aklınız neredeydi!”

CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı’nın emeklilere yönelik seçim vaadine tepki gösterdi.

22 Mart 2024 Cuma 18:08
Çakırözer: “22 yıldır aklınız neredeydi!”

Çakırözer, “Meclis’te en düşük emekli maaşını asgari ücret yapalım dedik, Ak Parti kabul etmedi! Emeklinin bayram ikramiyesini asgari ücret yapalım dedik, Ak Parti kabul etmedi! Şimdi çıkmışlar oy için emeklilerimize, dar gelirli hemşehrilerimize vaadler veriyorlar! 22 yıldır aklınız neredeydi. Ak Parti’nin yalanlarına emeklinin karnı tok! Eğer samimiyseniz gelin bayramda emeklilerimize müjde verelim. Emeklilerimize seçim öncesi asgari ücret tutarına bayram ikramiyesi verelim” dedi.

“EMEKLİNİN KARNI AK PARTİ’NİN YALANLARINA TOK”

Ak Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu’nun emekli ve dar gelirlilere yönelik vaatleri tepkilere neden olurken, bir tepki de CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer’den geldi. Eskişehir’in merkez ve ilçelerinde sık sık emeklilerle bir araya gelen Çakırözer, Hatipoğlu’na, “22 yıldır aklınız neredeydi? Evet emekliler geçinemiyor, emekliler aç! Ama emeklilerin karnı Ak Parti’nin yalanlarına tok!” dedi.

“SAMİMİYSENİZ BAYRAM İKRAMİYELERİNİ ASGARİ ÜCRET YAPALIM”

Eskişehir’de emeklilerin yürüyüşlerle, açıklamalarla alanlarda seslerini duyurmaya çalıştığını söyleyen Çakırözer, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

“Eskişehir’de ve Türkiye’nin dört bir yanında emekliler haykırıyor! Kahvede, pazarda yolumuzu kesiyor. ‘10 bin lira emekli maaşı ile geçinemiyoruz’ diyor! Şimdi yine bir seçim dönemi Ak Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı çıkmış emeklilere  destek vereceğiz diyor! 22 yıldır aklınız neredeydi? En düşük emekli maaşını asgari ücret yapalım, emeklimize asgari ücret tutarında bayram ikramiyesi verelim dediğinde aklı neredeymiş? Hodri meydan! Eğer bu vaatlerinde samimiyseler emeklilerimize bayram öncesi müjdeyi versinler! Gelsinler bayram öncesi ikramiyeyi asgari ücret olarak açıklasınlar! Ama yok yapmazlarsa Cumhuriyet Halk Partili belediye başkanlarımız zor günde de, iyi günde de emeklimizin yanında. Emeklilerimizde dayanışma içinde olmaya devam edecek!”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.