Sanovel’de Kardiyovasküler alanda atama

Türk ilaç sektörünün lider şirketlerinden Sanovel, satış & pazarlama fonksiyonuna güç katmaya ve yetenek yönetimi odağında çalışanlarının kariyer yolculuklarında yanlarında olmaya devam ediyor.

28 Aralık 2023 Perşembe 15:48
Sanovel’de Kardiyovasküler alanda atama

2007 yılında Sanovel’e katılan ve son olarak Kardiyovasküler grubunda İstanbul Bölge Müdürü olarak görev alan Mürsel Gürbüz, Kardiyovasküler Tanıtım Müdürlüğü’ne atandı.

2002 yılında Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünden mezun olan Mürsel Gürbüz, ilaç sektöründeki kariyerine 2003 yılında Roche'ta Tıbbi Satış Temsilcisi olarak başladı. İzleyen yıllarda Wyeth İlaç ve P&G'de çeşitli görevler üstlendi. 2007 yılında Ürün Tanıtım Uzmanı olarak Sanovel ailesine katılan ve 2017 yılında Kardiyovasküler 1 grubu İstanbul Bölge Müdürü olarak görevini sürdüren Gürbüz, Kardiyovasküler 2 Tanıtım Müdürlüğü’ne atandı.

Sanovel Hakkında

Türk ilaç sektörünün lider oyuncularından olan Sanovel, 1983 yılında Eczacı Erol Toksöz tarafından kuruldu. Güçlü portföyü ve kilit terapötik alanlardaki ürün çeşitliliği ile Sanovel, yılda 227 milyon kutu üretim kapasitesine ve European cGMP (İyi Üretim Uygulamaları) sertifikasına sahiptir. Dünyanın en büyük sağlık otoritesi kabul edilen Amerikan Gıda ve İlaç Kurumu (FDA) tarafından denetlenerek majör ve kritik bulgu olmadan onay alan ilk ve tek Türk ilaç şirketi olan Sanovel, güçlü Ar-Ge’si ve patent/fikri haklar alanlarındaki yetkinlikleri ve başarılarıyla da sektöründe öne çıkmaktadır. Birçok tedavi alanında pazara ilk eşdeğer ürün sunan şirket olan ve bu sene 40. yılını kutlayan Sanovel, Türk ilaç endüstrisine ve ülke ekonomisine katkı sağlamaya ve 1.600’ü aşkın çalışanı ile toplumların bir ömür sağlığı için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
SanovelIlaçSağlık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.