Ünlüce ile Ataç'dan hal ziyareti

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi (EBB) Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte yaş sebze ve meyve hal esnafını ziyaret etti.

19 Şubat 2024 Pazartesi 14:54
Ünlüce ile Ataç'dan hal ziyareti

 

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, EBB Adayı Ayşe Ünlüce ile birlikte Eskişehirli esnaflar ve vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Ataç ve Ünlüce son olarak yaş sebze ve meyve hal esnafıyla buluştu. Ataç ve Ünlüce’ye Eskişehir Yaş Sebze Meyve Balıkçılar ve Pazarcılar Odası Başkanı Mehmet Çiçek, Hal Müdürü Hakan Doğan ve Hal Başkanı Halis Çiçek eşlik etti.

Esnaf ile tek tek görüşen Başkan Ataç ve Ünlüce, pazarcı esnafının sorun, öneri ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sonrası değerlendirmelerde bulunan Başkan Ataç, “Vatandaşlarla birlikte, iç içe olmak bana büyük bir mutluluk veriyor. Bugün de yaş sebze ve meyve halimizdeki esnafımızla sohbet etme imkanı buldum. Kimi zaman bizim fark edemediğimiz eksikleri buluşmalarımızda bizlere iletiyorlar. Böyle paylaşımlar daha güzel bir Tepebaşı ve Eskişehir oluşturabilmek adına bize çok faydalı oluyor. Ekonomik şartların vatandaşın aleyhine seyrettiği bu dönemde, esnaflarımız da alışveriş yapan vatandaşlarımız da zorluklar çekiyor. Bir an önce ülkedeki ekonomik durumun düzelmesini temenni ediyorum. Bizlere gösterdikleri sıcak karşılama ve ilgilerinden ötürü bütün esnaflarımıza teşekkür ediyor, işlerinde kolaylıklar diliyorum” dedi.

EBB Adayı Ayşe Ünlüce de, “Sebze ve meyvelerin topraktan mutfağımıza gelene kadarki sürecinde büyük emeği olan hal esnafımızın artan sebze ve meyve fiyatları ile ilgili yaşadıkları zorlukları biliyoruz. Daha hava aydınlanmadan büyük emek verilen bu çatı altındaki tüm esnafımızın her zaman yanındayız. Talepleri doğrultusunda şartlarının iyileştirilmesi ve hal içerisine de her zaman kullanabilecekleri bir sosyal tesis için gerekli çalışmaları yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.