Beylikova Eskişehir'in gözde ilçesi olacak

 Ak Parti Beylikova Belediye Başkan adayı Vahit Kara seçim çalışmalarını sürdürüyor. 

15 Şubat 2024 Perşembe 15:03
Beylikova Eskişehir'in gözde ilçesi olacak

AK Parti Beylikova Belediye Başkan adayı Vahit mahalle ziyaretlerini sürdürürken,  SKM açılışını gerçekleştirdi.

  Açılışa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, MHP il Başkanı İsmail Candemir, AK Parti MKYK üyesi Ali Demirel ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kara, "Beylikova'da Özkan başkan tarafından güzel hizmetler verildi. Biz de üzerine koyarak devam ettireceğiz. Beylikova Eskişehir'in gözde ilçelerinden biri haline getireceğiz"dedi. 

Vahit Kara Kimdir?

Ak Parti Beylikova Belediye Başkan Adayı Vahit Kara, 1979 yılında Eskişehir Sivrihisar’da doğdu. Ortaöğretimini Bolvadin’de tamamlayan Vahit Kara, Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden 2002 yılında Ziraat Mühendisi olarak mezun oldu. 2003 yılında profosyonel iş hayatına başladı. 2006 yılında Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerinde Ziraat Mühendisi olarak görev aldı. Çalışma hayatına devam ederken iş Sağlığı ve Güvenliği uzmanlığı ve Adalet Meslek Yüksek Okulu’nu da bitiren Vahit Kara, tarım alanındaki tecrübelerinin ardından 2014-2019 yılları arasında Türkiye Tarım Kredi Kooperatiflerine bağlı Beylikova Tarım Kredi Kooperatifi’nde müdür olarak görev yaptı. 2024 yılı Yerel Seçimleri’nde Adalet ve Kalkınma Partisi Beylikova Belediye Başkan Adayı olan Vahit Kara, evli ve üç çocuk babasıdır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.