NİLOYA 11 Kasım’da tüm sinemalarda

Yapımını Anibera’nın üstlendiği, Sentries’in lisans sahibi olduğu, öğrenme merakı ile çocukların olduğu kadar ailelerin de tercihi olan Niloya, sevenleriyle bu kez sinemada buluşacak.

07 Kasım 2022 Pazartesi 15:55
NİLOYA 11 Kasım’da tüm sinemalarda

YouTube’da 5 milyonu aşan abone sayısı ve TRT Çocuk’ta her gün yayınlanan bölümleri ile 7’den 70’e herkesin ilgisini çeken Niloya’nın merakla beklenen ilk sinema filmi, 11 Kasım’da CGV Mars dağıtımıyla tüm Türkiye’de vizyona giriyor!

Eğitici öğretici içerikleri ile yalnızca Türkiye’de değil tüm dünyada çocukların ilgiyle izlediği Niloya, ilk sinema filminde muhteşem bir maceraya atılacak..Tüm dünyada Türkçe ve işaret dilinin yanı sıra İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve Arapça dillerinde de yayınlanan ve 2013 yılından bu yana farklı nesillerin sevgilisi olmayı başaran Niloya, sinemadaki ilk macerasında çocukları büyüleyici bir yolculuğa çıkaracak. Senaryosunu Pervin Atamert’in kaleme aldığı filmin yönetmenliğini Arkın Aktaç, Dublaj Yönetmenliğini Zeynep Önen üstlenirken müziklerinde ise Deniz ve Özgür Sevinç’in imzası bulunuyor.

FİLMİN KONUSU:

Niloya ve en yakın arkadaşları her zaman bir süper gibi olmaya özenir ve bu yüzden de sık sık en sevdikleri oyun olan süper kahramancılık oyununu oynarlar. O gün de yine kendilerine basit kostümler ve makyajlar yapmış̧, köyde koşuşturarak bu oyunu oynamaktadırlar. Tüm gün boyunca cevrede ve doğada gördükleri her şeye karşı bir kahraman gözüyle bakarak, kimi zaman bir hayvanı, kimi zaman da ailelerini kurtarmaya çalışırlar.

Anahtar Kelimeler:
Niloyaçocuk Filmi
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.