Saadettin Kandilli, Vizyonunu Açıkladı

Şirintepe Mahallesi Muhtar Adayı Saadettin Kandilli, Vizyonunu Açıkladı

13 Şubat 2024 Salı 15:54
Saadettin Kandilli, Vizyonunu Açıkladı

Şirintepe Mahallesi'nde seçim heyecanı dorukta! 07.10.1979 doğumlu Saadettin Kandilli, mahalle sakinlerine seslendi. Kandilli, 44 yıldır bu mahallede yaşadığını ve ailesinin de köklü bir geçmişi olduğunu belirtti. Şirintepe mahallesindeki Ahmet Olcay İlkokulu'ndan mezun olan ve Anadolu Üniversitesi Perakende Satış ve Mağaza yönetimi okuyan ve meslek hayatına mobilya dekorasyonu üzerine eğitim alarak başlayan Kandilli, şimdi emekli bir şirintepe'li olarak mahallesine hizmet etmek istediğini dile getirdi.

"Aile her şeydir" diyen Kandilli, tüm Şirintepe sakinlerini kendi ailesi olarak gördüğünü ve bu nedenle mahalle muhtarı olmayı arzuladığını ifade etti. Hedeflerini açıkça sıralayan aday, şunları vurguladı:

Valilik, Kaymakamlık ve Belediyelerle sürekli iletişim halinde olmak, belediye meclis toplantılarına ve ihtisas komisyonlarına katılmak, stratejik planlara paydaş olarak katkıda bulunmak, Kent Konseyi Genel Kurulu'na aktif şekilde katılmak gibi.

Ayrıca, mahalledeki gönüllü kuruluşlarla iş birliği yaparak belediyeyle projeler yürütmek, ulusal ve dini bayramlarda etkinlikler düzenlemek, ulaşım sorunlarına çözüm aramak, altyapı hizmetlerini geliştirmek gibi konularda da adımlar atmayı hedefliyor.

Kandillinin öne çıkan projeleri arasında, es kart ve su dolum bankomatlarının çoğaltılması, sağlık ocağının genişletilmesi, kapalı pazar yeri için çalışmalar yapılması, çalışan annelerin çocukları için kreşlerin kurulması gibi konular bulunuyor.

Sevgili Şirintepe'lilere seslenen Kandilli, "39.532 kişilik büyük bir aileyiz. Birlik olduğumuzda gücümüzü artırırız, istediklerimizi yapabiliriz" dedi. Bu nedenle, mahalle sakinlerini bir araya getirecek etkinlikler düzenlemeyi de planlıyor. "Şirintepe'nin Sesi" adlı bir etkinlikle mahallede birlik ve dayanışmayı pekiştirmeyi hedefliyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.