Kırım Türkleri Derneği’nde hedefler büyük

Başkanlığa seçilen Recep Şen, Eskişehir Kırım Türkleri Derneği’nin yeni yönetim kurulu üyelerini tanıtarak, derneğin gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi verdi.

15 Şubat 2024 Perşembe 15:19
Kırım Türkleri Derneği’nde hedefler büyük

Derneği markalaştırmak istediklerini ifade eden Şen, “Bunun için yoğun bir çalışma sürecine gireceğiz, Türkiye’deki STK’ları da harekete geçirebilmek ve markalaşmalarını sağlamak için çalışacağız. 3 bin olan üye sayımızı 2 yıl içinde 10 bine çıkarmak istiyoruz. Eskişehir’de 200 bin Kırım Türkü olduğunu ifade eden Şen, “Mart ayında Kent Konseyi etkinliklerinde yer alacağız, arkasından özel nevruz kutlamaları düzenleyeceğiz, ardından 23 Nisan Çocuk Bayramımızı Kırım Tatar çocuklarımızla tüm çocuklarımızla hep birlikte kutlayacağız. Ardından da Tepreş Şenlikleri’ni aynı coşku ile kutlanır hale getirmek ve festivaller kapsamına aldırmak için çalışacağız.

Eskişehir Kırım Türkleri Derneği yönetimi şu isimlerden oluştu: Recep Şen, Prof. Dr. Ersel Onrat, Abdullah Akkurt, Erol Kurun, Zeki Erdemli, Ersin Öden, Levent Özdemir, Burak Kuşan, Gönül Sabaz.

Anahtar Kelimeler:
Kırım TürkleriEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.