Eskişehirli kuaförlere uluslararası ödüller

Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Gürdal Sarıkaya ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece elde eden meslektaşlarını tebrik etti.

24 Mayıs 2024 Cuma 14:47
Eskişehirli kuaförlere uluslararası ödüller

Sarıkaya, kategörileri ve dereceleri şöyle açıkladı: “9-12 Mayıs Antalya'da 22 ülkenin katılım sağladığı Uluslararası Eurocup ve Türkiye Berberler Kuaförler Federasyonu birlikteliğinde düzenlenen yarışmada Emel Ergezer ilimize Fantazi Hair Style 2’nciliği getirdi. Ramazan Koçer, Antalya'da @Cera professional tarafından düzenlenen 6-9 Mayıs yaptığımız saç renklendirme ve Karayip korsanları konsepti gerçekleştirdi. Uluslarası Show yarışmasında birinci olmaya hak kazandı. Merve Bedriye Tokdemir, Antalya'da düzenlenen Uluslararası Organizasyon olan Worlds PMU (Permanent MakeUp) Yarışması’nda Softliner Kategorisi’nde 1. oldu. Dudak Renklendirme Kategorisinde 2. oldu ve Türkiye'yi temsil ederek, Kıbrıs’ta düzenlenecek dünya şampiyonluğuna gitmeye hak kazandı.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.