Mentos Sakız ferahlığı artık Türkiye’de!

Türkiye’nin yeni sakız markası Mentos, geniş ürün yelpazesiyle tüketicilere ve sakız pazarına ferahlık getirecek.

27 Eylül 2022 Salı 16:57
Mentos Sakız ferahlığı artık Türkiye’de!

Perfetti Van Melle’nin şeker kategorisindeki güçlü markası Mentos’un artık sakızı da var! Mentos Sakız’ın ferahlatan içi sıvı dolgulu drajesi, özel kıvrımlı şişesinde tüketicisiyle buluşuyor.

Perfetti Van Melle’nin Türkiye şeker kategorisindeki güçlü markası Mentos, dünyada lanse edildiği tüm ülkelerde kısa zamanda fenomen haline gelen sakızlarını geniş ürün yelpazesiyle tüketicilerin beğenisine sunuyor. Tüm dünyada, Mentos’un 1932’de şeker ürünleriyle başlayan, 2005’te de sakız ürünlerinin katılmasıyla devam eden ferahlık yolculuğu, Türkiye’de artık hem şeker hem de sakız ürünleriyle devam edecek.

Ergonomik, kıvrımlı ambalaj tasarımı, içi dolgulu ikonik yuvarlak draje formu, nane, yeşil nane, karpuz, çilek ve turunçgil lezzetleri ve 3 farklı ebatıyla raflarda yerini alan yeni Mentos Sakız, ferahlık tanımına da yeni bir soluk getirerek, genç kuşağın vazgeçilmezi olmaya aday.

Tüm Türkiye, hem şeker hem de sakız ürünleriyle Mentos ferahlığını hissedecek!

Perfetti Van Melle Türkiye Sakız Kategorisi Pazarlama Müdürü Ayşegül Şen; “Perfetti Van Melle, bugüne kadar lanse ettiği her üründe olduğu gibi, Mentos Sakız’da da tüketici odaklı, trendlere uygun yenilikçi ürünlerini hayata geçirdi. Mentos Sakız, tüm dünyada içi sıvı dolgulu draje inovasyonuyla sakız pazarına damgasını vurdu ve lanse edildiği her ülkede kısa zamanda en çok tercih edilen sakız markalarından biri haline geldi. Mentos Sakız, Türkiye Sakız pazarına da yeni bir ferahlık getirecek. Tüm Türkiye hem şeker hem de sakız ürünleriyle Mentos ferahlığını hissedecek!” dedi.

3 farklı ebatta, özel tasarlanan kıvrımlı şişelerde sakız severlerin beğenisine sunulan 12 çeşit Mentos Sakız ürünleri, 5 farklı aromayla günün her saatinde tüketiciye yeni bir sakız deneyimi yaşatacak!

Anahtar Kelimeler:
TürkiyeSakızMentos
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.