Ebru öğretmen, Yılın İlham Veren Öğretmeni oldu 

Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu sınıf öğretmeni Ebru Kapaklıkaya, Dubai’de gerçekleşen Küresel Eğitim Ödülleri’nde dünya çapında Yılının İlham Veren Öğretmeni ödülüne layık görüldü. 

22 Ocak 2024 Pazartesi 10:55
Ebru öğretmen, Yılın İlham Veren Öğretmeni oldu 

 Şehit Yalçın Baykuş İlkokulu sınıf öğretmeni Ebru Kapaklıkaya bu yıl 4’üncüsü düzenlenen The Global Education Awards Dubai (Küresel Eğitim Ödülleri Dubai) başvurularının değerlendirilmesi sonucunda 2023 -2024 Yılının İlham Veren Öğretmeni seçildi. İlkokul öğrencilerinin eğitiminde; farklı teknikler, eğlenceli aktiviteler ve çeşitli materyaller kullanarak, eğitimde fark yaratan Ebru Kapaklıkaya, öğrenmeyi oyunlaştırarak ve öğrenciyi öğrenme sürecinde aktive ederek meslektaşlarına ilham verdiği için ödüle layık görüldü.  
“ÜLKEMİ TEMSİL ETMEK BÜYÜK GURUR”
Ebru Kapaklıkaya, 14 Ocak Pazar günü Dubai’de gerçekleşen Dubai Küresel Eğitim Zirvesi’nde ödülünü alarak Türkiye’yi ve Eskişehir’i temsil ederek, gururlandırdı. Ödül töreninde söz alan Öğretmen Ebru Kapaklıkaya şu ifadeleri kullandı: “İlham veren öğretmen olarak ödül almak ve ülkemi temsil etmek benim için büyük gurur, bu ödülü öncelikle kendi güzel öğrencilerim ve yüzlerinden gülümsemeleri alınan Filistinli çocuklar için alıyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.