Porçöz; günlük kirleri kolayca çözüyor!

Ev temizliğinde farklı ihtiyaçlara etkili çözümler sunan Porçöz, Banyo & Mutfak ürünleriyle ev temizliğindeki rolünü yeni reklam filmiyle anlatıyor.

13 Aralık 2023 Çarşamba 12:53
Porçöz; günlük kirleri kolayca çözüyor!

Temizlik sektöründe Türkiye’nin yerli gücü olan Porçöz; fark yaratan ürünlerinden Porçöz Banyo ve Mutfak ürünleri için çektiği reklam filmini yayınladı.

Filmde marka; ürünlerini akılda kalıcı bir jingle ve “günlük kirleri kolayca çözer” vaadi ile vurguluyor. Banyo ve mutfaktaki çeşitli yüzeylerde tekrarlanan temizlik sahneleriyle ürünlerin güçlü etkisi de film boyunca ön plana çıkarılıyor.

TV, dijital mecralar ve açık havada hedef kitlesiyle buluşan reklam filmi, Karbonat imzası taşıyor. Filmin yönetmen koltuğunda ise İrem Kılıçal oturuyor.

Anahtar Kelimeler:
PorçözBanyo
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.