Çok üzdün bizi çocuk

Galatasaray taraftarı olan 12 yaşındaki depremzede Cihan Emir Parlak, enkazdan kurtarıldıktan 3 hafta sonra maalesef hayata veda etti.

28 Şubat 2023 Salı 12:59
Çok üzdün bizi çocuk

Kahramanmaraş merkezli iki depremin vurduğu Adıyaman, ciddi yıkım yaşanan illerden biri olmuştu. Adıyaman'da enkazdan çıkarılan kişilerden biri de 62 saat sonra kurtarılan 12 yaşındaki Cihan Emir Parlak'tı. Cihan, bilincini açık tutmak için kendisine sorulan 'Hangi takımlısın?' sorusuna 'Galatasaray' cevabını vermiş ve Galatasaraylı futbolcular, minik taraftarı aramıştı. Ancak ne yazık ki 12 yaşındaki Cihan, hayatını kaybetti.

Enkazdan çıkarılmasının ardından Cihan’ın yanında olan ve iş insanı Melih Aydın, ölümün ardından yaptığı sosyal medya paylaşımı ile üzüntüsünü dile getirdi. Aydın twitter hesabından şunları paylaştı: “Çok üzdün beni çocuk! Perişan ettin… Böyle anlaşmadık seninle ama tek tesellim bu ağır yükün altında daha fazla ezilmedin, annene kardeşlerine kavuştun. Çok özlemiştin onları. Biraz önce havalimanından uğurladım Aslan Cihan’ı. Ebediyete uçtu. Adıyaman’da defnedilecek.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.