LAV Çilek ile aşureniz sunumuyla fark yaratsın

Keyifli anları büyük mutluluklara dönüştüren LAV, aşuresi lezzetiyle olduğu kadar sunumuyla fark yaratsın isteyenler için Çilek Tekli Şekerlik’i sunuyor.

07 Eylül 2022 Çarşamba 15:43
LAV Çilek ile aşureniz sunumuyla fark yaratsın

Kapaklı ve kapaksız şekilde kullanılabilen Çilek,  modern tasarımı ve farklı kullanım alternatifleriyle mutfakların vazgeçilmezi oluyor.

En özel sunumlarınız için kullanabileceğiniz Çilek Tekli Şekerlik, LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr internet mağazasından satın alınabiliyor. 

Bolluğun, bereketin ve paylaşmanın simgesi olun Aşure ayı geldi çattı. Hayatın her anını güzelleştiren LAV, bu özel günde aşurelerinin lezzetini özel bir sunumla taçlandırmak isteyenlere Çilek Tekli Şekerlik’i öneriyor. Modern çizgisi, zarif tasarımıyla dikkat çeken Çilek Tekli Şekerlik, buğdaydan nohutta, fasulyeden kayısıya çeşit çeşit bakliyatın ve kuru meyvenin buluştuğu aşurenin sunumunda da fark yaratıyor. 

Mutfakta hayal gücünün bir sınırı olmadığını düşünenler, kapaklı ya da kapaksız kullanılabilen Çilek Tekli Şekerlik’i kuruyemiş, atıştırmalık, tatlı için de tercih ediyor. Çilek Tekli Şekerlik yumuşak formu, ideal hacmi ve şıklığıyla mutfağınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Aşurenizi ve farklı lezzetleri sunabileceğiniz LAV Çilek Tekli Şekerlik’e tüm LAV satış noktalarından ve www.lav.com.tr web sitesi üzerinden ulaşabilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
LavLav çilek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.