Köklü spor markası Reebok artık ZUBİZU’da!

ZUBİZU üyeleri Reebok’tan 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları online alışverişlerde yüzde 20 indirim kazanıyor.

08 Haziran 2023 Perşembe 13:31
Köklü spor markası Reebok artık ZUBİZU’da!

1895 yılından beri spor sektörüne yön veren Reebok, ZUBİZU’nun fırsatlar dünyasına katıldı. Türkiye’nin ilk yaşam tarzı mobil uygulaması ZUBİZU üyeleri, reebok.com.tr’den 30 Haziran 2023 tarihine kadar yapacakları online alışverişlerde ZUBİZU’ya özel %20 indirim kazanıyor. Bir alışverişteki tek üründe geçerli indirimden her ZUBİZU üyesi en fazla 2 kere faydalanabilecek.

Reebok; atletik günlük ürün gamı ile kadın, erkek ve çocuk kategorilerinde tüketicilerin ayakkabı, tekstil ve aksesuar ihtiyacını karşılıyor. ZUBİZU üyeleri, yeni iş birliği sayesinde markanın hareket etmeyi seven herkese ilham veren ikonik, retro, atletik ve cesur ürünlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanıp spor giyim ihtiyacını karşılayabilecek.

Reebok’ın da aralarına katılmasıyla daha da genişleyen ve sayısı 500’ü geçen markayla iş birliği yapan ZUBİZU, üyelerine hayatlarını kolaylaştıran deneyim ve ayrıcalıklar yaşatmaya devam ediyor. 5 milyona yakın üyesine yeme-içmeden modaya, seyahatten otomobile, sağlıklı yaşamdan sanat ve eğlenceye farklı yaşam tarzlarına uygun öneri ve içerikler sunuyor.

Anahtar Kelimeler:
SporZubizuReebokOnline
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.