Tunaspor kulubü lokali açıldı

1954 yılında kurulmuş ve Eskişehir ilimizin güzide semt takımı Tunaspor Kulübü, uzun yıllar kullandığı lokal binasının müteahhide verilmesi üzerine Zafer Mahallesi Konak camii yanındaki yeni yerine taşınarak açılışını gerçekleştirdi. Açılışa çok sayıda davetli ve mahalle sakini katıldı.

30 Ocak 2024 Salı 10:37
Tunaspor kulubü lokali açıldı

      

       Açılış kurdelesini kesen Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç yaptığı konuşmada; “Şehrimize ve semtimize hayırlı olsun. Sporun yaygınlaşması için çok önemli yeri olan amatör kulüplerimizin her zaman yanındayım, yanında olmaya da devam edeceğim” dedi.

     Kulüp Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Zafer Mahallesi Muhtar adayı olan İsmail Demir yaptığı açıklamada;

 

       “Zafer Mahallemiz; 1959 yılında Tunalı Mahallesinden ayrılmasıyla kurulmuş, yaklaşık 15.000 kişinin yaşadığı ve bu nüfus yoğunluğu ile Tepebaşı İlçemizin 7’inci büyük mahallesidir. Onca nüfus yoğunluğuna ve Eskişehir merkeze yürüme mesafesinde olmasına rağmen genelde taşra görünümünde, kurulduğu günden bu zamana, gerek Yerel Yönetimler gerekse Merkezi Yönetimler tarafından göz ardı edilmiş, hizmet fakiri bir mahalleyiz.”

       “Bölgemizde 5 ilkokul, 2 ortaokul, 2 de lise bulunmaktadır. Bu okullarda okuyan geleceğimizin teminatı gençlerimizi uyuşturucu, alkol, sigara gibi kötü alışkanlıklardan ve çağımızın tehlikesi İnternet ortamından uzaklaştırarak onları spora yönlendirip sağlıklı bir gelecekleri olmasına bir nebze katkı sağlayıp, sadece futbol değil diğer spor branşlarında da faaliyet göstermek amacındayız. Bunun için sadece semt sakinlerinin değil, belediyeler ve devlet Kurumlarının da desteğine ihtiyacımız var. Sırf bu amaca ulaşabilmek, belediyeler, kamu kurum ve kuruluşları ile kolay iletişime geçebilmek gayesiyle ikamet ettiğim Zafer Mahallesinden Muhtar adayı oldum.” İfadelerine yer verdi.

Anahtar Kelimeler:
Tunaspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.