TransAnatolia’da Korlas Özel Misafir Parkuru

Korlas, yarışın eşsiz anlarını unutulmaz anılara dönüştüreceği “Özel Misafir Parkuru” ile misafirlerine özel bir deneyim yaratmaya hazırlanıyor.

20 Temmuz 2022 Çarşamba 11:01
TransAnatolia’da Korlas Özel Misafir Parkuru


2010 yılından bugüne otomobil sporları ve turizmi birleştirerek Türkiye'nin eşsiz coğrafyasını, kültür ve doğal güzellikleriyle dünyaya tanıtan TransAnatolia ana sponsoru Korlas, yarışın eşsiz anlarını unutulmaz anılara dönüştüreceği “Özel Misafir Parkuru” ile misafirlerine özel bir deneyim yaratmaya hazırlanıyor.

Dünyanın en zorlu rally raid yarışlarından TransAnatolia’da, bu yıl yarış severleri Hatay’dan Eskişehir’e uzanan macera dolu yollar ve kamplar bekliyor. Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu TOSFED'in izni ve Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı TGA’nın desteğiyle düzenlenen TransAnatolia, 12.yılını kutlarken 20 Ağustos’ta Hatay’dan başlayıp, 27 Ağustos’ta Eskişehir’de sona erecek 2.500 kilometrelik yeni yarış rotasını tamamlamayı hedefliyor.

30 yıla yaklaşan geçmişi boyunca Türkiye motosiklet kültürüne sağladığı katkı kadar, verdiği yön ve temsil ettiği markalarla büyümeye devam eden Korlas’ın, bu yıl ana sponsor olduğu TransAnatolia’da gerçekleştireceği özel misafir parkurunda 15 katılımcı yer alacak. Bu parkura katılacak Korlas takımı, Korlas'ın temsil ettiği tüm markalarla motosiklet sürülen her yerde, eğitim ve sürüş deneyimleri düzenleyerek motosiklet kültürü ve tutkulu kitlesi için ilham kaynağı olmayı amaçlıyor.

TransAnatolia Rally Raid Hakkında:


 
TransAnatolia; Türkiye'de 2010'dan bu yana her yıl düzenlenen bir motorsporları yarış organizasyonudur. Motosiklet, 4x4 Otomobil, Kamyon, Quad ve SSV kategorilerinde yol dışı etaplarda gerçekleşir. Sporcular dünya standartlarında yol notlarına göre yarışırken kesintisiz bir şekilde uydu takip sistemleri ile izlenir. Uydu takibiyle birlikte çeşitli aktif ve pasif önlemler sayesinde mümkün olan en üst düzeyde yarış ve yarışçı güvenliği sağlanır.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.