Slovacko Fenerbahçe maçı S Sport’ta

Temsilcimiz Fenerbahçe 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ikinci maçında Çekya deplasmanında Sovacko ile karşılaşacak. 

08 Ağustos 2022 Pazartesi 13:09
Slovacko Fenerbahçe maçı S Sport’ta

11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de Çekya temsilcisi Slovacko’nun evinde oynanacak maç, S Sport ekranlarından ve S Sport Plus uygulaması üzerinden canlı olarak izlenebilecek. 

Fenerbahçe Avrupa yolunda son düzlüğe yaklaşıyor. 2022-2023 UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme ilk maçında Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’ndaSlovacko ile karşı karşıya gelen sarı lacivertliler gecenin galibi olmuştu. Lincoln Henrique’in 2 gol 1 asist ile yıldızlaştığı maçtan 3-0 galibiyetle ayrılantemsilcimiz, UEFA Avrupa Ligi yolunda önemli bir aşama kaydederken gözler de 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de gerçekleşecek ikinci maça çevrildi. Milyonları ekran başına kilitleyecek olan maç S Sport ve S Sport Plus’tan canlı olarak izlenebilecek ve S Sport Plus kullanıcıları maçı cepten, tablet, bilgisayardan ve televizyondan yani diledikleri yerden geniş ekranda izleyebilecekler.

Slovacko – Fenerbahçe KarşılaşmasıWebte, Cepte, Tablette, Smart TV’de! 

Türkiye’nin sevilen spor uygulaması S Sport Plus, dünyanın en iyi spor organizasyonlarını, film ve belgeselleri sporseverlere ulaştırmaya devam ediyor. Temsilcimiz Fenerbahçe’nin Slovacko ile karşılaşacağı maç 11 Ağustos Perşembe günü saat 20.00’de S Sport Plusüzerinden de izleyiciylebuluşacakve S Sport Plus’ınçoklu ekran özelliğiyle cepten, webten, tablet ve TV’den izlenebilecek.Ayrıca tekrar izle özelliğiyle kaçırılan karşılaşmalar günün istenilen saatinde izlenebiliyor. Kullanıcılar ssportplus.com üzerinden bu maça özel olarak FBAVRUPA koduyla S Sport Plus aylık pakete ilk ay 14.99 TL avantajıyla üye olabilecekler.

Fenerbahçe’nin rakibi belli!

Çekya temsilci karşısında ilk maçı kazanarak önemli bir avantaj elde eden Fenerbahçe,AvrupaLigiplay-off turuna en yakın taraf olarak görünüyor. Bir üst tura çıkması halinde Jorge Jesus’un ekibinin sıradaki rakibi Avusturya’dan Austria Wien olacak. Sarı lacivertliler,Slovacko’ya elenmeleri halinde Konferans Ligi Play-Off turundaAIK-Shkendija ile karşı karşıya gelecekler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.