Sebamed Kompakt ile ciltte sabunsuz temizlik!

Cildi kurutmadan temizleyebilen ve özellikle sivilceli ciltlere hassas davranan Sebamed Kompakt, sabunsuz temizlik sağlıyor.

13 Haziran 2023 Salı 14:30
Sebamed Kompakt ile ciltte sabunsuz temizlik!

Yüz temizliğinde cilde en uygun ürünü seçmek için herkesin uzun bir yoldan geçtiğini biliyoruz.

İçerisinde bulunduğumuz her mevsimin getirisi cildimizde farklı etkiler yaratıyor. Yaz aylarında ise cildimiz hava sıcaklığı, güneş ışığı, deniz gibi etkenler dolayısıyla kururken aynı zamanda yağlanma da yaşayabiliyor. Böylesine dengeli bir bakım gerektiren dönemde Sebamed Kompakt, cilt bakım rutininizin olmazsa olmazı haline geliyor.

Sabun ve alkali içermeyen Sebamed Kompakt, pH 5.5 değeri ile cildi kurutmadan gözeneklerdeki yağ, kir ve ölü deriyi derinlemesine temizliyor. Yalnızca temizleme yapmakla kalmayan Sebamed, cilt için gerekli olan amino asit ile birlikte vitamin ve lesitin içeren nemlendirici kompleksiyle de cildin nem dengesini destekliyor.

Hafif akneli ve akne oluşumuna eğilimli ciltler için tavsiye edilen Sebamed Kompakt, ekstra yumuşak formülü ile cildi nazikçe temizliyor.

Anahtar Kelimeler:
SebamedCilt BakımıSabun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.