Selçuk Özdağ'dan adalet vurgusu

Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, "hukukun çiğnendiği, adaletin yok edildiği bir yerde hangi kararın kime yarayacağının bir önemi var mı?" diye sordu.

17 Aralık 2022 Cumartesi 12:46
Selçuk Özdağ'dan adalet vurgusu

 Gelecek Partisi Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, gündeme ilişkin sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu.

Adaletin her şeyden değerli olduğunu vurgulayan Özdağ, "Söylenmesi gereken her şey çoktan söylendi. Ancak kimse dinlemediği için her şey tekrar söylenmeli. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde yasama, yürütme ve yargı bağımsız olacaktı değil mi?" dedi.

Hukukun ve adaletin birlikte anlamlı olduğunu dile getiren Özdağ, "Hukuk adalet doğuruyorsa anlamlıdır. Bağımsız, tarafsız, objektif olursa bir anlam ifade eder. Hukukun çiğnendiği, adaletin yok edildiği bir yerde hangi kararın kime yarayacağının bir önemi var mı? Devlet adaletle var olur, adaletle varlığını sürdürür." diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
Selçuk Özdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.