Devlet tarikatlar arasında paylaştırılmaya devem ediyor

Zafer Partisi 1. Olağanüstü Kongresini Ankara ATO Congresium’da gerçekleştirdi.

03 Ekim 2022 Pazartesi 11:42
Devlet tarikatlar arasında paylaştırılmaya devem ediyor

 Ümit Özdağ kürsüde: ‘’Türk Milleti ne yazık ki, sadece büyük dış sorunlar ile karşı karşıya değil. Aksine küresel sorunları olduklarından çok daha tehlikeli hale getiren büyük iç krizleri de yaşıyoruz. Yaşanan devlet krizi, milli birlik krizi ve ekonomik krizi daha da ağırlaştırarak, ülkemizi bir iç savaş ve parçalanma tehdidi ile karşı karşıya getiren gelişme ise Sığınmacı krizidir. Türkiye tarihin en büyük göçlerinden birisine en kısa zamanda maruz kalmıştır. Son 12 yılda ülkemize 13 milyon sığınmacı ve kaçak gelmiştir” dedi.

“Öte yandan devlet cemaat ve tarikatlar arasında paylaştırıldı ve paylaştırılmaya devam ediliyor. Türk Devleti’nin içinde FETÖ adlı bir terör ve casusluk örgütüne paralel devlet kurma imkanı verildi. Genel Kurmay, Yargıtay, Danıştay, mahkemeler, valilikler, Emniyet Teşkilatı, jandarma, MİT, üniversiteler sayısız devlet kurumu bir terör örgünün eline geçti. 15 Temmuz’da terör örgütü devletin geri kalanını da ele geçirmek üzere hareket etti; devleti değil.”

Anahtar Kelimeler:
Zafer Partisiümit özdağ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.