ZAHİDE YETİŞ İLE YENİDEN BAŞLASAK STAR TV’DE  

Televizyon ekranlarının sevilen ismi Zahide Yetiş, BBO Yapım farkıyla, çok yakında Star Tv ekranlarında. Yetiş, "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak" adlı programla, yeni sezonda hafta içi her sabah Star Tv ekranlarında olacak...

13 Eylül 2023 Çarşamba 14:10
ZAHİDE YETİŞ İLE YENİDEN BAŞLASAK STAR TV’DE  
 "Zahide Yetiş ile Yeniden Başlasak"ın kapıları hata yapanlar, özür dilemek isteyenler, hayata yeniden başlamak isteyenler, bir çıkış yolu bulmak isteyen, geçmişlerinde pişmanlık, küskünlük yaşayanlar, af dilemek isteyenler, özür bekleyenler, değişmek, dönüşmek isteyen herkese açık olacak... Hayatttan yeni bir fırsat isteyen, yeni bir geleceğe başlamak isteyenler, kendini yenilemek isteyenlere uzmanlar desteği ile çözüm yolları bulunacak. Zahide Yetiş ve ekibi, yeni biri olmak isteyen herkese "sen değerlisin" diyecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.