Tonny Black'ten ayakkabı defilesi

TONNY BLACK yönetim kurulu başkanı Muhammed Ağca 2022 yaz ayakkabı koleksiyonunu mankenlerle tanıttı.

05 Temmuz 2022 Salı 16:16
Tonny Black'ten ayakkabı defilesi

Podyumların güzel mankenlerini giydikleri birbirinden güzel ve renkli elbiselerle görmeye alışanlar bu kez birbirinden şık ayakkabılarla izlediler.

Podyumda görmeye alışık olmadığımız ayakkabı defilesi Beşiktaş Akatlar Kültür merkezinde “TONNY BLACK” markasıyla yapıldı. Yoğun bir ilgi gören ayakkabı defilesinde sergilenen ürünler beğeni topladı. Başarılı mankenler bizim içinde farklı bir deneyim oldu kimsenin yüzümüze bakmadığı bir defile oldu, podyuma makyajsız çıksaydık kimse aldırmazdı ifadesinde bulundular. TONNY BLACK yönetim kurulu başkanı Muhammed Ağca 2022 yaz koleksiyonunu mankenlerle tanıtırken bu yaz ayakkabı modası rengarenk ve spor tarz ayakkabılar olacağı vurgusunu yaptı. Başarılı iş adamı Muhammed Ağca ayakkabının şıklığı tamamlayan en önemli unsur olduğunu dile getirirken “Her zaman kıyafet alıp altına ayakkabı ararız, bence de önce ayakkabıyı alın kıyafet üzerine daha rahat ve şık olanı bulacak ve kıyafetteki yaratıcılığınız artacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.