Sude Alkan 2 Yıl Mecburen Podyumda

Son dönemin en çok podyumda iş yapan mankenleri arasına ismini yazdıran Sude Alkan, görülmemiş bir anlaşmaya imza atmanın eşiğinde.

19 Temmuz 2023 Çarşamba 12:18
Sude Alkan 2 Yıl Mecburen Podyumda

Bodrum yalıkavak, yalın otelde Ecem Aka organizasyonuyla gerçekleşen defilede Starlife abiye kıyafetlerini sergileyerek odak noktası olan Sude Alkan firmadan  2 yıl içinde yapacakları 7 defilede yer alması karşılığında sözleşme yapıyor. Podyum dünyasında hızla yükselen 5 modelle bu anlaşmayı yapacaklarını dile getiren Starlife abiye yetkilileri yolun başında fakat önü açık isimlerle fiyat sabitleyip garanti iş sunmak ve işimizi yapmak istiyoruz ifadesinde bulundular. Güzel manken Sude Alkan oyunculuk sektörüne girmek içinde derslerine devam ederken donanımlı olmanın ve eğitimin ne iş yaparsa yapsın birinci kuralı olduğunu ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.