Şarkısıyla kan akışınız hızlanacak

 Sanat müziği aşığı olan Ercan Topuzoğlu Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde Klasik Türk Müziği'yle başlayıp sonrasında Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde yine Klasik Türk Müziğiyle uzun süre musiki eğitimlerine devam etmesinin ardından bir süre sahnelerde fırtına gibi esmeye devam etti.

14 Ağustos 2023 Pazartesi 11:01
 Melahat Pars ve Sadun Aksüt'ün öğrencisi olan Ercan Topuzoğlu, ''Filhakika''isimli teklisiyle müzik dünyasında daha büyük adımlar atmayı hedefliyor. ''Filhakika'' isimli eserin söz ve müziği Ercan Topuzoğlu imzası taşırken aranjör koltuğunda başarılı müzik adamı Taner Çalık oturdu. ''Filhakika'' isimli eserin klip çekimleri platoda yapılırken usta yönetmen Mustafa Özen müthiş görüntülerle çalışmayı süsledi. Müziğin artık sağlık sektörüne de girdiğini ifade eden Ercan Topuzoğlu “Müzik yüzyıllardır tedavi edici özelliğiyle kullanılmakta, bizde buna dikkat ettik ve sağlıklı bir şarkı dinleyiciye sunduk, Şarkımız Nihaventtir, Nihavent makamının psikolojik olarak kişiye güven hissi verdiği, fiziki olarak da kan dolaşımını hızlandırıp, mutluluk hissi verdiği tespit edilmiştir. Bu yaz benim şarkımla hem ruhunuzu besleyin hem kan akışınızı hızlandırın” dedi. 4 ayda bir tekli şarkı çıkarmayı hedeflediğini dile getiren Ercan Topuzoğlu, ruhuma iyi gelen şarkılarımı, aşklarımı dinleyicilerimle paylaşıp onlarıda hayatıma ortak etmek ayrıca onların duygularını şarkılarımla yaşamalarını sağlamak en büyük hedefimdir vurgusunu da yaptı.

Son Güncelleme: 14.08.2023 11:03
Anahtar Kelimeler:
Ercan Topuzoğlu
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.