Resul Dindar Sahneleriyle Büyüledi”

 Karadeniz’in güçlü sesi sanatçı Resul Dindar, turne programıyla hayranlarını mest etti.

01 Eylül 2022 Perşembe 13:39
Resul Dindar Sahneleriyle Büyüledi”

Dört günlük konser programının ilk gününde Marmara Adasında bir düğün sahnesinde katılım izdihamı yaratan sanatçı, ertesi gün Rize / Gastronomi Festivalinde sevenleriyle buluştu, aşırı sıcaktan sahne saati ertelenen sanatçıya akşam ilgi büyüktü.

Rize’nin ardından Ordu / Fatsa’da konserine devam eden Resul Dindar akın akın çevre şehirlerden gelen büyük bir kalabalığa şarkılarını söylerken “Bu sahne sizin, bugün Fatsa’da tarih yazacağız ve bu konseri kimse unutmayacak” diyerek 3 saate yakın hep bir ağızdan sevilen şarkılarını seslendirdi.

Turnesinin son gününde Samsun / Teknofest’te sahne alarak programını tamamlayan sanatçının bu haftaki konserleri 2 Eylül Ümraniye Gençlik Festivali / 3 Eylül Körfez Gençlik Festivali şeklinde devam ediyor…

Anahtar Kelimeler:
Resul Dindar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.