Kuruçeşme Açıkhava'da süperstar rüzgarı esti

  Poll Production organizasyonu ve Demirören Medya Grubu medya sponsorluğunda gerçekleşen Paraf Kuruçeşme Açıkhava Konserleri önceki akşam Süperstar Ajda Pekkan’ın sahnesiyle ışıldadı.

21 Temmuz 2022 Perşembe 15:44
Kuruçeşme Açıkhava'da süperstar rüzgarı esti

Ajda Pekkan’ın yoğun istek üzerine ikinci kez sahne aldığı Kuruçeşme Açıkhava kapasitesinin üstünde ağırladığı müzikseverle hınca hınç doldu. Kendi tasarımı olan kostümüyle sahneye adım atan Ajda Pekkan spor şıklığıyla göz kamaştırdı. Süperstar muhteşem enerjisiyle ışıldadığı sahnesinde yorumu ve performansıyla bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

 

"STARLIK SAHNEDE OLUR SONRASI SÖKMEZ"

Ajda Pekkan, müzik şölenine zaman zaman sevenleriyle sohbet etmek için ara verdi. 70’li yıllardan beri Süperstar ünvanını hakkıyla taşıyan Ajda Pekkan “Ya her defasında heyecanlanıyorum. N’oluyor bana böyle ya? Bu konuşmalar klişe gibi gelse de size gerçekten öyle sabahtan akşama kadar kendime dönüşmeyi bekliyorum. Normal insan gibiyim evde köfte de yapıyorum. Gerçekten normal insan gibi yaşamayı çok seviyorum. Bütün starlık bu sahnede, sonrası sökmez. Hiç beni öyle sanmayın sakın. Böyle olmak çok güzel çünkü ayrıştırmadığınız zaman şöhretle normal insan olmayı gerçekten çok şizofrenik bir olay. Bunu da insan zamanla öğreniyor. Yanımdakiler biliyor, yaşamak ne kadar zor bir hayat ama bir o kadar değer, o kadar özel, o kadar güzel sizlerle. İyi ki varsınız çok teşekkürler ediyorum.” sözleriyle adeta starlık dersi verdi.

PEKKAN KARDEŞLER GÜLDÜRDÜ 

“SENİ ÇIKARIP ALACAĞIM BU HAYATTAN”

58 yıldır zirvenin tek sahibi olan Süperstar yıllardır yoğun iş temposunda çalıştığını söyleyerek hayranlarıyla uzun uzun dertlesti. Kendisini bu muhteşem gecede yalnız bırakmayan kardeşi Semiramis Pekkan ile aralarındaki espriyi paylaşan Süperstar, “Ben bazen hayat hikâyesi benim için yazıyorlar, anlatıyorlar bende dinliyorum nasıl bir yaşamım oldu nasıl bu günlere geldim diye... İşte Amerika’da konser verdi, Paris’te konser verdi. Şunu yaptı bunu yaptı. Fransızca şarkı söyledi, Almanca söyledi. Başım döndü ben bunları nasıl yapmışım. Deseler ki şimdi bana bunu yapar mısın? Allah korusun gerçekten mümkün değil deli gibi hayat ve hâlâ da öyle devam ediyor. Kardeşim arada diyor ki yüzünü bile göremiyorum. Facetime yapıyoruz ben sürekli provadayım, stüdyodayım, oradayım, buradayım... Diyor ki ‘Seni çıkarıp kurtaracağım bu hayattan.’ Ben kurtaramıyorum kendimi vallahi birileri beni çekip kurtarsın diye düşünüyorum” sözleriyle güldürdü. Süperstar Ajda Pekkan’ı kardeşi Semiramis Pekkan’ın yanı sıra Nihat Odabaşı, Erkan Özerman, Fulya Terim, Gülşah Saraçoğlu da yalnız bırakmadı.

 

AJDA PEKKAN’A DOYAMADILAR

Süperstarın her tarzdan müziğe yer verdiği geniş repertuarı ile mest ettiği gecenin sonunda sevenleri salonu terk etmedi. Alkışların kesilmemesi üzerine sahneye siyah şalvar pantolonu, beyaz gömleği ve sandaletleri ile geri dönen Ajda Pekkan dört şarkı daha seslendirerek tam 3 saat sahnede kaldı.

Anahtar Kelimeler:
Ajda PekkanKuruçeşme
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.