İrem Derici Mavish Beach Disco'da sevenleri ile buluşuyor

İrem Derici Mavish Beach Disco'da sahne şovlarıyla hayranlarının karşısına çıkacak.

27 Mayıs 2022 Cuma 21:40
İrem Derici Mavish Beach Disco'da sevenleri ile buluşuyor

    Türk pop müziğinin güçlü ve sevilen ismi İrem Derici, 2 Temmuz Cumartesi günü Saat 22.00'da Yalova/Çınarcık'lı hayranları ile buluşuyor.  

Her yaptığı ve her açıklaması ile magazin gündeminden düşmeyen ünlü şarkıcı İrem Derici, sahne performansıyla adından yine söz ettirecek. Ünlü şarkıcı 2 Temmuz’da Yalova/Çınarcık'lı hayranları ile Mavish Beach Disco'da buluşacak. Sahne kıyafetleri ve yaptığı açıklamalarla gündemden düşmeyen İrem Derici , Yalova/Çınarcık'lı hayranları için özel şovlar yapacak. Daha önceki konserlerinde yaptığı sahne şovları ile kendisini izleyenlerden tam not alan ünlü sanatçı, Mavish Beach Disco'da 2 Temmuz Cumartesi Saat 22.00 itibariyle sevilen şarkılarını sevenleri için seslendirecek. 

 İrem Derici sahnesinden sonraki gün 3 Temmuz'da ise Yalova/Çınarcık'da yer alan Mavish Beach Disco'da sevilen sanatçılardan Serdar Ortaç  sevenleri ile bulaşacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.