Helik Çelik'ten Kış Kıyamet

Geçtiğimiz yıl yayınladığı "Deli Gönlüm" isimli single şarkısı ile beğeni kazanan Helin Çelik, geçtiğimiz günlerde "Kış Kıyamet" adlı ikinci single çalışmasını müzikseverlerle buluşturdu.

07 Ağustos 2023 Pazartesi 12:43
Helik Çelik'ten Kış Kıyamet

Söz ve müziği Helin Çelik'e, aranjesi Aydın Terziören'e ait olan şarkı;  Bacali Stüdyo'da kaydedildi. 

Şarkının canlı enstrüman kayıtlarında, Perküsyon; Yaşar Akpençe,klasik gitar; Ramazan Akduman, davul; Emir Sönmez tarafından çalındı.

Kapak fotoğrafı, Cafer Kurt tarafından çekildi.

Helin Çelik "Kış Kıyamet" tüm dijital platformlarda yerini aldı.

  Helin Çelik Kimdir ?

1980 yılında Diyarbakır’da doğdu. İlkokulu Ankara’da, ortaokul ve liseyi İzmir’de okudu. 2002 yılında, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.

Anne tarafından gelen müzik tutkusu, hayatının her alanında ön planda oldu. Fakat 2021 yılına kadar amatör olarak devam eden müzik hayatı, bir anda farklı bir yöne gitti. Eğitimci meslektaşı ve yazar olan Hasan Kızılkaya’nın yazdığı şarkı sözlerine beste yapınca, çocukluğundan beri mırıldandığı ezgilerin aslında ne kadar kıymetli olduğunu fark ederek, bunu ilerletmeye karar verdi. Yine meslektaşı ve kendisi de sanatçı olan Ersen Evren’in ve Bacali Stüdyo sahibi Aydın Terziören’in katkılarıyla, 2022 yılının Temmuz ayında ilk single projesi,  “Deli Gönlüm” şarkısını yayımladı.

     Söz ve beste çalışmalarına devam eden Helin Çelik,  “Kış Kıyamet” adlı ikinci single çalışması, 4 Ağustos'ta tüm dijital platformlarda yerini aldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.