Dj Serkan Kaya’dan “Walk With Me” sürprizi

DJ Serkan Kaya yeni single çalışmasını hayranlarıyla buluşturmak için gün sayıyor.

23 Şubat 2023 Perşembe 11:01
Dj Serkan Kaya’dan “Walk With Me” sürprizi

Tanınan isimlerle sahneye çıkmasıyla bilinirlik elde etmeyi başaran DJ Serkan Kaya yeni şarkısıyla ilgili olarak: “Yeni şarkımıb kusursuz olması için stüdyoda çok zaman harcıyorum. Umarım Walk With Me’yi dinleyen herkes beğenir.” ifadelerine yer verdi.

DJ Serkan Kaya (Sercan Kaya) ayrıca stüdyo çalışmalarının yanı sıra sahne çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor. Yoğunlu hakkında bilgiler aktarwn DJ Serkan Kaya, “Şu anda Almanya dışından gelen sahne isteklerini single çalışması hazırladığım için kabul edemiyorum. İstanbul ve izmirden çok sayıda teklifler geliyor ancak bu teklifleri single çalışmam yayınlandıktan sonra değerlendireceğiz." dedi. 

Ve dikkat! DJ Serkan Kaya’nın “Walk With Me” isimli şarkısı Mart ayında müzikseverlerle buluşacak. Dancehall tarzındaki bu şarkıyı ilk dinleyenlerden olmak için takipte kalın!

Son Güncelleme: 23.02.2023 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.