Berlin’de Yıllar Sonra İbrahim Tatlıses Rüzgarı Esti

İmparator İbrahim Tatlıses, 20 yıl sonra Berlin’de sevenlerinin karşısına çıktı.

07 Ekim 2022 Cuma 19:44
Berlin’de Yıllar Sonra İbrahim Tatlıses Rüzgarı Esti

Mercedes Benz Arena’da gerçekleşen muhteşem konseri 3 binin üzerinde seyirci izledi. İlginin ve özlemin oldukça yoğun olduğu gecede sevenleri hep bir ağızdan İbrahim Tatlıses’in unutulmaz şarkılarını seslendirdi.

Sahneye ‘Bir Kulunu Çok Sevdim’ parçasıyla çıkan imparator, alkış yağmuruna tutuldu. ‘Dom Dom Kurşunu’, ‘Şemmame’, ‘Bir Taş Attım Pencereye’ gibi hareketli şarkılarıyla Berlin seyircisini ayağa kaldıran Tatlıses; ‘Yalan’, ‘Haydi Söyle’, ‘Bebeğim’ gibi slow parçalarıyla da duygusal anlar yaşattı. Hayranlarına,”O kadar özlemişim ki sizleri…Almanya’yı, Almanya’daki Türk kardeşlerimizi, gurbetçilerimizi, iki gözlerimi” sözleriyle seslenmesi üzerine, sevenlerinin “İmparator” tezahüratları Berlin’de yankılandı.

İMPARATOR GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Seyircilerden birinin sahneye atlamasıyla güvenliğin müdahalesini durduran Tatlıses, bu hareketiyle sevenlerinden büyük alkış aldı

TATLISES’TEN HAYRANLARINA UNUTULMAZ JEST

Yaklaşık 2 saat süren konserinde müzikseverleri tarafından ayakta uzun süre alkışlanan imparator, 3 ayrı bis yaparak sahneye geri döndü. Yıllar sonra Berlin’de muhteşem bir konsere daha imza atan Tatlıses, sevenlerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Anahtar Kelimeler:
İbrahim TatlısesBerlin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.