BAR B'DEN YENİ ŞARKI: ''BLACK COIN''

  10 yılı aşkındır müzik ile ilgilenen ve 2019 yılında yayımladığı ilk çalışmasının ardından hızla yükselişe geçen rap müziğin yetenekli ismi Bar B, yeni şarkısı Black Coin'i Warner Music Türkiye etiketiyle dinleyicilerle buluşturdu. 

25 Ocak 2023 Çarşamba 16:01
BAR B'DEN YENİ ŞARKI: ''BLACK COIN''


Konserlerinde seslendirdiği ve takipçilerinin çok uzun zamandır ezbere söylediği Black Coin şarkısı dancehall ve afro-swing türündeki soundu ile de dikkat çekiyor. 


Şarkının kendi gözünden gördüğü mahalle yaşantısını anlattığını dile getiren Bar B, Black Coin'in sert sözleri ve soundunun içinde karanlık bir enerji yarattığını düşünüyor. 


Savana ekolünden çıkan sanatçı, yeni şarkısı Black Coin'i Denizhan Korkmaz yönetmenliğinde ve Oktay Başpınar görüntü yönetmenliğinde kliplendirdi. 


Bar B'nin yeni şarkısı Black Coin, Warner Music Türkiye etiketiyle tüm dijital platformlarda yayımda!

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.